Esettanulmányok, PR

Egy cégcsoport vezetője, Gyöngyösi Szilvia “Sziszó” és a dögös B-oldal

Ahhoz, hogy 50 év felett is fitt tudj maradni, nem kell egészségügyi szakértőnek lenned, sem élsportoló múlttal rendelkezned, csupán alapvető, gyakorlatias, és pontos információkra van szükséged szakértő emberektől. 

Gyöngyösi Szilvia – Sziszó pontosan tudja, hogy milyen nehéz túllépni a önmaga árnyékán, hiszen viszonylag későn kezdett bele karrierje felépítésébe. Mindaddig élte és átélte azokat a buktatókat, amikkel mindannyian találkozunk az életünkben. Amikor viszont eljött a felismerés pillanata, azzal az eltökélt szándékkal kezdte el építeni vállalkozásait, hogy forradalmasítja a fitness szakma tanulás-módszertanát és megváltoztatja a sportolni vágyó emberek életét! 

Nem könnyű belelátni a fejekbe

Nincs új a nap alatt, hiszen az edzésformák és az étkezés hagyományos rendszereken alapul, de mégis Sziszó ismeri a célcsoport küzdelmeit és nem ‘megmondó emberként’ próbál cselekedni, hanem mentoráltjai partnereként segít elérni a vágyott célt.

Van az az időszak, amikor az ember elér 45 – 50 éves kora körül egy olyan életközepi válságot, amiben azt érzi muszáj változtatnia. Nyitnia kell, hogy megjelenjen valami új kihívás az életében, ami egy kicsit felpörgeti. Ugyanígy érezhetsz egy válás után is, vagy ha éppen kirepültek a gyermekeid.” 

“Nem volt elég önbizalmam, kicsit talán bele is törődtem a mindennapok mókuskerekének tekerésébe. Egy idő után azonban éreztem, hogy ez nem elég nekem, fel kell ráznom magam és az addig tökéletesnek hitt életemet elkezdtem megreformálni.”

Sok kérdésre adhat választ

Miért kell slamposnak lenni 45 felett? Miért nem lehet csinosan járni? Miért ne járhatna az Énidő nekünk is – megannyi kérdés merül fel a korosztályt monitorozva, de a MyEatrend termékpaletta és a Move2You edzésprogramjai azonnali választ tudnak adni számunkra. Ahogyan a 2021. decemberében megjelent Ötven az új őrület című életrajzi ihletésű könyv is és a megalkotott étrend is. A faék diéta megreformálja a korábbi diétáról alkotott elképzeléseket. Ha korábban az evés volt minden nap központi eleme, az új életmódban az evés nem az örömforrás lesz, hanem a létfenntartás eleme. “A tested nem kuka, hogy tele pakold szeméttel!” – vallja Sziszó is. Képzések, programok, MyEatrend, Move2You, MyMove, GrandUp,  stílustréningek, mindegyik egy későn ébredő self-made zseni ébredésének terméke. 

Ha érdekel, hogyan tudod megakadályozni az „elmamisodást” 50 körül, olvasd el Gyöngyösi Szilvia legújabb könyvét, vagy csatlakozz a Facebook-on a Légy Fitt Sziszóval zárt csoporthoz. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük