Esettanulmányok, Hirdetések

A Hertz és a BeeCorp

A Hertz már egy több évtizedes múlttal rendelkező vállalkozás. Mit kell tudni a cégről egy laikus számára?

Cégünk a Mercur Rent a Car Kft., ami 1995-ben a Hertz franchise-jog megvásárlásával (jelentős) teret nyert a magyar autókölcsönzés piacán. Elmondhatjuk magunkról, hogy a legnagyobb és legszínesebb flottával rendelkezünk. Elérthetőek vagyunk a kis- és középvállalkozások, magánszemélyek, turisták, külföldi üzletemberek számára egyéni vagy akár személyre szabott ajánlatainkkal. Nálunk elvárás a megbízhatóság, a magas színvonalú szolgáltatás és ügyfélkezelés, hogy minden ügyfél elégedetten távozzon és visszatérjen hozzánk.

HERTZ Autókölcsönző - bud.hu

Hogy működik az autófoglalás a gyakorlatban?

Foglalási igényt a rezervációs központon keresztül, telefonon vagy e-mailben lehet jelezni, vagy közvetlenül az ügyfélszolgálati irodákban telefonon vagy e-mailben. A www.hertzautokolcsonzo.hu weboldalon az árajánlat kérése „fülecske” alatt, külföldi foglaláskor pedig a www.hertz.hu weboldalon lehet.

Miben működnek együtt a BeeCorp csapatával?

A csapattal több területen is együttműködünk, ilyen a socialmedia-oldalak (FB, Insta, LinkedIn, Twitter), a www.hertzautokolcsonzo.hu weboldal, a weboldalon megjelenő ajánlatokhoz kapcsolódó Google-kampányok kezelése.

Miért érezték szükségesnek, hogy külsős céggel oldják meg a feladatokat? 

Célirányos socialmediaoldal-kezelés és tartalmi háttéranyag felkutatása – ezekre nekem mint marketingvezetőnek nem volt már elég időm, hogy teljeskörűen, ilyen intenzitással foglalkozzam. A weboldal kialakítása közös munka volt a cég saját IT-részlegével, de idővel észrevettük, hogy az IT nem tud megfelelő színvonalon – Hertzhez méltó megjelenéseket biztosítani. A Google-kampányokkal korábban egy másik cég foglalkozott, akiknek a munkájával nem voltunk elégedettek, és ekkor bíztuk meg a BeeCorpot ezzel a feladatkezeléssel is.

Business people standing in the office and looking at a digital tablet. Premium Photo

Mérhető változást jelent ez az együttműködés, vagy ez egy hosszú távú stratégia része?

A socialmedia-oldalakon folyamatosan felfelé kúszó számokat produkálunk a munkák kezdete óta. Nagyon meg vagyunk elégedve a munkájukkal, így ebből adódóan hosszú távra tervezünk a BeeCorppal.

Terveznek további együttműködést a BeeCorppal?

Mivel eleve hosszú távra tervezünk velük, így az idő múltával a kereslet-kínálat függvényében nem zárjuk ki, hogy bővítsük az együttműködési lehetőségeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük